Ajtórács, lakatos munkák, zárszerelés

- Biztonsági ajtók, ablak, rácsok
gyártása

- Zárszerelés - zárcsere

- Toló - úszó kapuk gyártása

- Ajtóbehúzók beépítése

Hívjon minket bizalommal a 06-30 352 95 68 vagy a 06-20 914 86 54 - es
telefonszámon

Ajtórács - A védelem első vonala

Minőségi ajtórácsA megerősített ajtók sem feltétlenül nyújtanak teljes körű védelmet. Egy ajtórács beszerelésével jobban jár, mintha csak újabb zárat szereltetne ajtajára, vagy lecserélné azt. Ráadásul egy ajtórács már a biztonsági ajtók árának töredékéért kapható.

Hiába az újabb és újabb zár. A bejárati ajtók többsége anyagában sem elég erős ahhoz, hogy megfelelő biztonságot nyújtson. Egy erősebb lökés hatására is betörhetnek, egyes esetekben akár a tok is megsérülhet, amit aztán cserélni kell. De ez a kisebb probléma, hiszen az illetéktelenül behatolók további károkat okoznak a lakásban. Jobb esetben csak anyagi kárról van szó, és nem történik személyi sérülés. Egy minőségi ajtórács mindkettőt megelőzheti.

Garantáltan biztonságos ajtórácsok

Az általunk készített ajtórácsokat két zárbetéttel látjuk el, amelyek fúrásvédettek, savállóak, illetve hegeszthető zárpajzsokat is kaptak törés ellen. A zárak minőségétől függően 1-3 garanciát vállalunk minden ajtórácsra.

Minden általunk készített és beszerelt ajtórács stabil szerkezetű, zsanérjai erősek, és ellenállnak a nagy erejű fizikai hatásoknak. Egy minőségi ajtórács kiemelése és a befeszítése lényegében lehetetlen. A leghathatósabb megoldás, ha mechanikai védelemről van szó. Zárai pedig a biztonsági ajtókban található darabokéval vetekednek, így a finomnyitásoktól sem kell tartania.

Gyakran már az ajtórács látványa is eltántorítja a betörőket, hiszen jól tudják, hogy ezen csak nagy zajt csapva és lassan lehet átjutni. Ennek köszönhetően inkább másik préda után néznek, az Ön értékei pedig biztonságban lesznek.

Esztétikus, egyedi megoldás a betörések elkerülése érdekében

Az ajtórács úgyis lehet erős, hogy közben kifejezetten mutatós. A megfelelő színekkel és mintákkal a rács a bejárat dísze lehet. Számtalan lehetőséget kínálunk, amelyek között biztosan meg fogja találni azt, amelyik tökéletesen illeszkedik ajtójához és a lakás képéhez.

Minden megrendelt ablak- és ajtórács gyártása külön történik, az Ön egyedi igényeinek megfelelően. Ön választhatja ki sokszínű kínálatunkból a legjobbnak ítélt mintázatot, amely alapján méretre készítjük el az igényeire szabott ablak- vagy ajtórácsot.