Ajtórács, lakatos munkák, zárszerelés

- Biztonsági ajtók, ablak, rácsok
gyártása

- Zárszerelés - zárcsere

- Toló - úszó kapuk gyártása

- Ajtóbehúzók beépítése

Hívjon minket bizalommal a 06-30 352 95 68 vagy a 06-20 914 86 54 - es
telefonszámon

Igényes és időtálló lakatos munka

Lakatos munka minőségi alapanyagokbólMagánszemélyek, társasházi közösségek és vállalatok számára is végzünk egyedi lakatos munkát. Elképzeléseinek megfelelően készítjük el bejárati kapuját, kerítését, ablak- vagy ajtórácsát. A választható minták kínálata széles, így biztosan megtalálja majd a céljainak és ízlésének megfelelőt. Az általunk végzett lakatos munkára garanciát vállalunk. Bejárati kapuk esetén 3 év jótállást biztosítunk, valamint 12 hónap ingyenes karbantartást.

A kapukészítés az egyik legösszetettebb lakatos munka, ugyanis egyszerre kell szem előtt tartani a biztonságot, a funkcionalitást és a megjelenést. A tervezés során figyelembe vesszük a rendelkezésre álló helyet is, ez alapján teszünk javaslatot a kapu kivitelére. A klasszikus nyílókapuk nyitása viszonylag nagy helyet igényelhet, ezzel szemben a toló- vagy úszókapuknak csak oldalirányban van szükségük szabad helyre. A megfelelő típus kiválasztása után kezdődhet maga a lakatos munka, vagyis a kapu elkészítése.

A fém jóval ellenállóbb, mint a fa, ezért remek alapanyag az időjárás viszontagságainak kitett kapuhoz. A fémkapu nemcsak ezért időtálló. Megjelenése szintén megbízhatóságot és kortalan eleganciát sugall. Természetesen modernebb stílusú kapuk is készíthetők fémből. Meglehet, hogy a lakatos munka némi pluszköltséget jelent, de hosszú távon ez bőven meg fog térülni, ugyanis nem kell a fa utólagos kezelésére és az állagmegóvásra költenie.

Elektromos kapu lakatos munkával és szereléssel

A kapu elkészítése nem ér véget a lakatos munka befejezésével. Minden szükséges feladatot ellátunk a felületkezeléstől egészen a beépítésig és beüzemelésig. Vállaljuk tolókapuk, egy- vagy kétszárnyas elektromos kapuk készítését is. A lakatos munka mellett elvégezzük a szükséges elektromos szereléseket is, így önnek ezzel már nem kell törődnie.

Kerítések teljes körű gyártása

Már az előtt megpillantjuk a kerítést, hogy egyáltalán belépnénk az udvarba. Ezért különösen fontos, hogy a kerítésünk illeszkedjen a kert és az egész ingatlan hangulatához, illetve stílusához. Számtalan lehetőség közül választhat, így biztosan Ön is megtalálja azt a dekoratív kerítést, amely el fogja nyerni vendégei és a járókelők tetszését is. A lakatos munka terén szerzett tapasztalatunk garantálja, hogy a végeredmény szemet gyönyörködtető lesz.

Készítünk kerítéseket betonlábazattal. Dönthet teljesen fém kerítés mellett, de fával kombinált korlátok közül is válogathat. Nem csak a lakatos munka elvégzésében lehetünk segítségére: kapuk, kerítések és korlátok javításával, pótlásával, valamint festésével is megbízhat minket.